Våre tjenester

Hva kan vi bistå deg med?

strategi

Strategi

Vi hjelper deg med å sette en tydelig kurs for fremtiden gjennom en kundefokusert merkevarestrategi. Vi utfordrer, strukturerer og visualiserer muligheter og utfordringer gjennom kreative møter og engasjerende workshops. Det er viktig å definere bedriftens viktigste oppgave og ambisjonsnivå. Her er essensen å hente ut hva dere skal være best kjent som i forhold til konkurrentene.

identitet-og-design

Identitet og design

Skal du utvikle et helt nytt merkenavn eller fornye selskapets logo og identitet? Vi hjelper vi deg med å finne din unike personlighet. Våre grafiske designere sørger for at bedriften, produktene og tjenestene vil differensierer seg i et konkurranseutsatt marked.

barekraft

Bærekraft

Vi hjelper deg å bygge bærekraft inn som en sentral del av merkevaren. Ved å tenke strategisk rundt bærekraftsimplementering styrkes konkurransekraften din i et marked med stadig større fokus på mennesker, miljø og verdiskapning. Kunder og myndigheter stiller stadig høyere krav til dette og vi sørger for at du kommuniserer bærekraft på en troverdig, relevant, forståelig og interessant måte.

ide-og-konseptutvikling

Idé og konseptutvikling

Alle ønsker oppmerksomhet fra potensielle kunder, gjerne fordelt over flere kanaler/plattformer. Her står gode idéer og konseptutvikling sentralt. Endringene skjer raskere enn før og det er ikke sikkert at det du gjorde i fjor fungerer like godt i år. Vi ønsker å utfordre, tenke nytt og skape et emosjonelt bånd mellom merkevaren, ansatte og kunden.

tekst-og-innhold

Tekst og innhold

Skal bedriften oppnå resultater må du skape relevant og interessant innhold som er tilpasset kundens behov. Vi utvikler tekst og innhold for alle flater som engasjerer, vekker interesse og skaper salg. Ofte handler dette om å forenkle komplekse budskap og bidra til en effektiv kundereise hvor de får servert relevant informasjon steg for steg.

digital-design-ui-og-ux-design

Digital design (UI- og UX-design)

Kundeopplevelse, kundeopplevelse, kundeopplevelse. Det kan selvsagt ikke sies ofte nok. En god digital- og kundevennlig design er kritisk for å skape en lønnsom forretningsmodell. Vi tar på oss «kundebrillene» før vi utvikler, designer og optimaliserer hjemmesider og digitale kampanjer som skal skape relevant trafikk inn til relevante landingssider.

film-foto-3d-og-animasjon

Film, foto, 3D og animasjon

En god visuell identitet kombinert med gode historier har fascinert mennesker til alle tider. Dette er og blir et av de sterkeste virkemidlene innen markedsføring. Vi utvikler og leverer alt av film, foto, animasjon, illustrasjoner og realistiske 3D-bilder for alle kanaler. Kanskje har du en nyskapende teknologi som skal forklares til et potensielt marked? Vi gjør det enkelt og engasjerende.

Kom gjerne innom for en kaffe og en uforpliktet prat

Avtal møte

Slik jobber vi

Vi tar alltid på oss relevante kundebriller. Og så spør vi oss selv:

Hvilke behov løser du for kunden?

Hva tenker kunden om deg?

Hvilke verdier skaper du for kunden?

Prosessen som sikrer at arbeidet bærer frukter

I tett samarbeid med deg og dine sørger vi for en konstruktiv og oversiktlig arbeidsprosess. Denne bidrar til at vi kan avdekke utfordringer og finne unike muligheter.

Modellen vår gir oss muligheten til:

Å holde riktig fokus på riktig sted

Samarbeid og deling av kunnskap

Utvikle den løsningen som best imøtekommer kundens behov – og de KPI-ene som er satt

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!