Sa opp jobben for å fokusere på miljøet!

Etter over 30 år i reklamebransjen sa Petter Gulli i 2019 opp jobben for å konsentrere seg fullt og helt om det han brenner for: Hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet.

Både i Norge og internasjonalt etterspør stadig flere forbrukere produkter som er mer bærekraftige. Til tross for at sju av ti norske forbrukere sier at bærekraft påvirker hva de kjøper, er det svært få merkevarer her hjemme som bruker bærekraft aktivt for å skaffe seg konkurransefortrinn.

Merkevarer som tidlig nok tar konsekvensen av det grønne skiftet vil bli fremtidens vinnere.

Over 30 års erfaring

Petter Gulli er en mye brukt foredragsholder kjent for sitt store engasjement på scenen. I over 30 år har han jobbet med det han selv kaller turboen i forbrukermaskineriet, reklame og markedsføring.

I 2019 sa han opp jobber som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg 100 % om det han brenner for: Hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet. Hvordan man kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft. Og sist, men ikke minst hvordan vi skal hindre grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene.

– Det finnes ikke noe farligere for merkevaren og verden enn en markedssjef med dårlig samvittighet og behov for å være trendy. Du skal være veldig forsiktig med å bruke begrepet bærekraft i din markedsføring om du ikke har bidratt med noe som faktisk gjør verden bedre, Petter Gulli blir både engasjert og tydelig når han snakker om det som opptar ham mest.

– Bommer du i markedsføring og kommunikasjon kommer fort «bærekraftspolitiet» og setter deg i gapestokken.

Gulli er grunnlegger og strategisk rådgiver i 12YEARS, styremedlem i Verdens Naturfond, WWF og mentor for Young Sustainable Impact. 20. mars møter du han på Color Line Stadion, når BMERK AS arrangerer seminaret «Din Merkevare & Bærekraft – fallgruve eller gullgruve?»

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!