Nytt styremedlem

InnoTown-gründer Dag Lausund er valgt inn i styret i BMERK AS.

– Dag har en spennende bakgrunn og vil garantert bidra til nytenkning, friske diskusjoner og gode beslutninger i styret, sier en svært fornøyd daglig leder i BMERK, Runar Haugen.

Vuu AS og InnoTown

Dag Lausund er CMO i oppstartselskapet Vuu as, som er en innholdstjeneste for film og TV. Han har mer enn 35 års erfaring innen innovasjon og internasjonal markedsføring, og jobbet blant annet i ti år som Marketing Director hos Stokke. Best kjent er han sannsynligvis som mannen bak innovasjonskonferansen InnoTown. I 15 år ledet han den populære konferansen, som årlig trekker innovative og dyktige folk fra hele verden til Ålesund.

Han drev tidligere egne selskap innen reklamefotografering og videoproduksjon, og har i tillegg bred erfaring fra samarbeid med reklamebyrå og merkevareselskap, både nasjonalt og internasjonalt.

Spennende kombinasjon

– BMERK er et av Norges lengstlevende reklamebyråer, og opererer i en svært spennende region med flere sterke merkevarer. Byrået har en helhetlig tankegang som kombinerer strategi, teknologi og kreativitet. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem og bidra med min erfaring og et friskt blikk utenfra, sier Dag.

Dag har et bredt og spennende nettverk, både i Norge og utlandet.
– Det kommer godt med nå som BMERK ruster seg for vekst og videre utvikling, ikke minst med flere nasjonale kunder, sier Haugen.

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!