Vi ønsker OBOS velkommen

– OBOS er en sterk nasjonal merkevare, og vi er stolte over å få konseptualisere og markedsføre deres nye prosjekter her i regionen, sier Runar Haugen.

OBOS er i dag Norges største boligorganisasjon, og «bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer». Det siste året har BMERK vært OBOS Nordvest Utbygging AS sin samarbeidspartner på kommunikasjons- og reklamebyråtjenester.

Vår oppgave

Så snart et prosjekt er godtatt hos OBOS, begynner vi i BMERK arbeidet med å utvikle et prosjektkonsept. Det utarbeides en strategi og en selvstendig visuell profil, et prosjektnavn og en prosjektsignatur, og vi ser på kommunikasjons-muligheter og brand story. Byråets arbeid tas deretter ut i prospektet, som skrives og designes, og i all kommersiell kommunikasjon videre.

– BMERK sørger for at det som lages passer inn i den overordnete profilen til OBOS, og at det signaliserer det som vi er kjent for, både kvalitet og trygghet. Samtidig gir de hvert prosjekt sitt særegne uttrykk som gjør at de skiller seg ut fra mengden. Våre mål og ønsker møter fagkunnskap, teknologi og kreativitet i BMERK, som bearbeider dette og gir våre nye prosjekter en god profil, sier Marthe Flem Honningdalnes fra OBOS Nordvest.  

En stor del av leveransen er å lage 3D-design av arkitekttegningene av byggene. BMERK lager også markedsmateriell for prosjektet - alt fra avisannonser, brosjyrer og visningsmateriell, til målrettet digitalmarkedsføring.

Vi takker OBOS for tilliten så langt og gleder oss til fortsettelsen!

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!