Merkevaren og bærekraft

Din merkevares identitet må ta utgangspunkt i hva det er som skiller nettopp den fra konkurrentene. Har du et bærekraftig produkt, eller jobber bedriften din på en bærekraftig måte? Fortell om det. Vis det.

Det er ingen hemmelighet at det å bruke bærekraft som en del av merkevaren og markedsføringen er en krevende øvelse. Ordet i seg selv kan oppfattes som noe utslitt, og samtidig dukker det stadig opp eksempler på bedrifter som benytter seg av den berømte «snareveien».

Bedrifter som går høyt ut, og pusher udokumenterbare bærekraftstiltak i sin markedsføring risikerer å få en kraftig sprekk i omdømmet, når de blir tatt for grønnvasking. Og du leste riktig – når. Om det er en journalist, Forbrukertilsynet eller en observant kunde – alle vil til slutt bli avslørt.

På den andre siden, din merkevares identitet må ta utgangspunkt i hva det er som skiller nettopp den fra konkurrentene. Har du i tillegg et bærekraftig produkt, eller jobber bedriften din på en bærekraftig måte? Fortell om det. Vis det. Bærekraft kan være et viktig konkurransefortrinn – det handler bare om å gå den riktige veien.

I BMERK har vi både kunnskapen og kreativiteten til å følge deg i riktig retning!

For har du dokumentasjonen i orden, et ekte engasjement og rett ambisjonsnivå, er du allerede kommet langt på vei. Da kan vi hjelpe deg med:

  • å gjøre bærekraft interessant og relevant i forhold til din merkevare
  • å posisjonere bærekraft som et konkurransefortrinn
  • å markedsføre bærekraft riktig til kunden
  • å løfte frem bærekraft som en del av merkevaren
Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!