Frank blir kreativ leder

Med 15 års byråerfaring fra Oslo og Trondheim i bagasjen, er Frank tilbake i BMERK-familien.

Som tidligere ansvarlig kreatør for blant andre Statoil, Norsk Tipping, Gjensidige og Posten skal han bruke sin gode erfaring og kompetanse for å styrke både regionale og nasjonale merkevarer, store som små.

– Det er skikkelig gøy å være tilbake, for dette er jo en region med imponerende mange spennende selskaper og merkevarer. Jeg var så heldig at jeg også fikk være med å definere byråets nye identitet og posisjon da vi nylig tok spranget fra I&M til BMERK, sier Frank, som allerede har jobbet som kreativ konseptutvikler i byrået siden mars. Nå går han over i stillingen kreativ leder.

Han synes navneskiftet fra I&M har vært spennende å jobbe med, og synes posisjonen som "Det merkevare-strategiske reklamebyrået" er veldig riktig for byrået.

– Alle byråer kan lage kruseduller, fargepaletter, nettsider og roll-ups. Det kan vi også. Men de tyngre strategiske jobbene hvor vi kan endevende posisjoner, bygge merkevarestrukturer og utvikle digitale univers føler jeg at vi er helt unike på – spesielt her hvor vi holder til. Jeg er godt i gang med flere spennende jobber som det skal bli kjekt å vise frem, forteller Frank.

Vil du høre mer om hva Frank og vi andre kan gjøre for din bedrift? Kom gjerne innom for en prat!

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!