Edelgard

Noe å strekke seg etter.

Edelgard er en kvalitets­bevisst kjøtt- og mat­produsent på Nord­vestlandet, som kan tilby kort­reiste, smakfulle råvarer og spesialiteter fra et fylke med stolte og rike mat­tradisjoner.

Vi ble valgt til å hjelpe selskapet i gang for best å kunne konkurrere om kundene i en tøff dagligvare­bransje. BMERK har bistått Edelgard i å utvikle nytt merke­navn, merkevare­strategi, kreativ konsept­utvikling, visuell identitet, webside og paknings­design.

Fagfelt
Strategi
Konseptutvikling
Design
3D
Tekst
Web
Takk til
Bro
Kristin Støylen
Birgitta Roald

Navn og merkevarestruktur

Det første vi gjorde da vi satte i gang med å jobbe med dette spennende prosjektet var å sette i gang en navneprosess for å finne det rette navnet.

Grafisk profil

Vi utviklet et sett med farger, fonter og elementer som både skulle bidra til å få Edelgard til å fremstå som en profesjonell og nyskapende leverandør, samtidig som innslag av lekenhet.

80 %
60 %

Brun

Blå

80 %
60 %

Gul

80 %
60 %

Beige

80 %
60 %

Kommunikasjonskonsept

Basert på strategiprosessen fikk vi bidra til å utvikle et kommunikasjonskonsept for Edelgard som skulle hjelpe de med å posisjonere seg i markedet når produktene skulle lanseres. Konseptet er bygd på idéen om å strekke seg – etter god mat og nye opplevelser, og om å mestre noe nytt og alltid levere det beste på kjøkkenet utifra de forutsetninger man har. Da er gode råvarer viktig.

Verdt å strekke seg etter.

Fotoregi

Gode bilder er en viktig bidragsyter når man skal selge mat, for å friste, visuallisere og skape trygghet på at dette er noe godt og smakfullt. For å få tatt lekre og inspirerende bilder til prosjektet samlet vi sammen et dyktig team, bestående av kokk Ronny Kolvik, stylist Birgitta Roald og fotograf Kristin Støylen. Her var det mye god mat å strekke seg etter – og vi fikk en god verktøykasse med bilder for bruk i markedsføringen av Edelgard.

Pakningsdesign

En annen like spennende del av denne jobben var å utvikle pakningsdesign for nye, spennende produkter til butikkhyllene på Nordvestlandet. Her var det viktig å prøve å skille seg ut i et konkurranseutsatt marked. Derfor tok vi i bruk de lange armene fra kommunikasjonskonseptet for å kommunisere at dette er produkter det er verdt å strekke seg etter.

Webside

En enkel webside ble også satt opp, i første omgang for å gjøre Edelgard kjent ovenfor innkjøpere og kjøpmenn. Her leverte vi design og innhold, inkludert bærekraftskommunikasjon.

Noe du lurer på?
Ikke nøl med å ta kontakt!