Digital markedsføring og strategi

Digital markedsføring og strategi

Flere spennende prosjekter og nye kunder gjør at kreativiteten bobler i BMERK om dagen. Det jobbes med alt fra identitet og merkevarestrategi til digitale kampanjer og nettsider.

Nettsider og digitale kampanjer utvikles, brosjyrer og blogger fylles med inspirerende innhold, nye merkenavn blir født, merkevarestrategier og kommunikasjonskonsepter som skaper konkurransekraft blir levert.

Det er flere små og store prosjekt som holder intensiteten og kreativiteten oppe hos våre strategiske rådgivere, iderike formidlere, designere og digitale nerder. Her kan du lese litt mer om hva vi gjør og har gjort for våre nyeste kunder:

Edelgard

Etter en tøff byråkonkurranse ble vi valgt til bistå Vest Mat med alt fra A til Å når en ny merkevare skulle etableres og posisjoneres. Vi har utviklet merkenavnet Edelgard, og levert både merkevarestrategi, kommunikasjonskonsept og brand guidelines, slik at den nye merkevaren skal bli en synlig aktør i dagligvarekjedenes hyller. Nå jobber vi videre med blant annet design av emballasje, websider, foto og presentasjonsmateriell.

Seaonics

Seaonics har i flere år utviklet og levert komplette løfte- og håndteringssystemer for mange typer skip. Nå har vi funnet frem verktøyene som skal løfte de enda litt høyere, og har levert en ny og tydelig merkevarestrategi som gir en klar retning for hva Seaonics skal bli kjent som – og hvordan. Vi ser fram til fortsettelsen.

Kraftmontasje

Kraftmontasje på Vestnes er et av landets ledende entreprenørselskap og tar ansvar for planlegging og etablering av strømnett i tøffe terreng og i tunneler over hele landet. De kom til oss med et ønske om å bli mer tydelig og synlig både for kunder og potensielle ansatte. Sammen med ledelsen og nøkkelpersoner i Kraftmontasje har vi utviklet en ny merkevarestrategi, og nå er vi igang med innspillingen av en ny reklamefilm som skal brukes i ulike digitale kanaler.

Fiskebåt

Årsrapporten er en fin anledning til å presentere virksomheten, fakta og viktige hendelser i året som har gått. Våre designere syr sammen tekst, bilder og visuelle elementer til det som skal bli årsberetningen til interesse- og arbeidsgiverorganisasjonen for den norske havgående fiskeflåten, Fiskebåt.

TAFJORD

I flere år har vi hatt gleden av å jobbe med TAFJORD i ulike prosjekter. At de nå har valgt oss som hovedleverandør på reklame og kommunikasjonstjenester – det er vi både ydmyk og stolt over. For konkurransen, den var tøff.

Wattever

I januar rullet vi ut en omfattende digitalkampanje for den heldigitale strømtjenesten Wattever, som leveres av Istad Kraft i Molde. Vi har utviklet kommunikasjonskonsept, nettsider og digitale annonser som skal skaffe Wattever kunder utenfor Møre og Romsdal. Oppdraget med å få tjenesten til å skille seg ut i et tøft marked, har vært utfordrende. I samarbeid med Labs Digital Marketing i Bergen, overvåker, analyserer og optimaliserer vi kampanjen som skal kjøres gjennom hele vinteren.

Vi gleder oss til å presentere resultatene i hvert enkelt prosjekt!

I mellomtiden kan du ta en kikk på arbeider vi allerede har levert og hva kundene våre sier om oss. Du kan også ta opp telefonen og ringe oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din merkevare. Vi snakkes!